Нестерчук І. К.ORCID: https://orcid.org/0009-0004-5721-3928
(2023)
Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень.
ПП «Євро-Волинь», Житомир.
Нестерчук _Монографія.pdf
Завантажити (5MB) | Preview
Анотація
Монографія присвячена узасадженню теоретично-методологічного конструкту та впровадженню оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму на теренах українського Правобережного Полісся. Проведено історіогенез теорій гастрономічного туризму у світі та Україні. Сформовано сучасний поняттєво-термінологічний апарат гастрономічного туризму. Розроблено авторську методику визначення гастрономічного потенціалу, гастрономічного районування, кластерів розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся України, з подальшим укладанням картографічних моделей.
Видання рекомендовано до використання в освітньому процесі закладів вищої освіти України при підготовці бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 103 «Науки про землю», 106 «Географія» та може бути використане у системі підготовки та підвищення кваліфікації наукових і науково-педагогічних кадрів.
Тип ресурсу: | Книга |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 17 Квіт 2023 13:20 |
Оновлення: | 23 Вер 2025 09:56 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36588 |