Павлова С. І., Боцян Т. В., Фостолович В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]
Preview
Метод реком виробнич. технологічна практики_ГРС.pdf
Завантажити (398kB) | Preview
Анотація
Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка.
– 2023.
| Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
|---|---|
| Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, виробнича практика, технологічна практика |
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 26 Черв 2023 13:07 |
| Оновлення: | 26 Черв 2023 13:07 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37520 |


