Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Павлова С. І., Боцян Т. В., Фостолович В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

[thumbnail of Метод реком виробнич. технологічна практики_ГРС.pdf]
Preview
Текст
Метод реком виробнич. технологічна практики_ГРС.pdf

Завантажити (398kB) | Preview

Анотація

Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка.
– 2023.

Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, виробнича практика, технологічна практика
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 26 Черв 2023 10:07
Оновлення: 26 Черв 2023 10:07
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37520

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу