Фостолович В. А., Боцян Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
Preview
Metodychka_Управління якістю ГРС Скорочена На Вчену раду В бібліотеку.pdf
Завантажити (990kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 07 Лип 2023 20:30 |
Оновлення: | 07 Лип 2023 20:30 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37676 |