Електронна бібліотека Житомирського державного університету

The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei

Vovkotrub V., Iakubchak O., Horalskyi L., Vovkotrub N., Shevchenko L., Shynkaruk N., Rozbytska T., Slyva Y., Tupitska O., Shtonda O. (2023) The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. № 17. С. 759–776. ISSN 1337-0960.

[thumbnail of скопус.pdf]
Preview
Текст
скопус.pdf

Завантажити (858kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Дата подачі: 14 Вер 2023 16:13
Оновлення: 14 Вер 2023 16:13
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37934
ДСТУ 8302:2015: The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei / Vovkotrub V. та ін. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2023. № 17. С. 759–776.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу