Vovkotrub V., Iakubchak O., Horalskyi L., Vovkotrub N., Shevchenko L., Shynkaruk N., Rozbytska T., Slyva Y., Tupitska O., Shtonda O. (2023) The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. № 17. С. 759–776. ISSN 1337-0960.
Preview
скопус.pdf
Завантажити (858kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Користувач: | Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Дата подачі: | 14 Вер 2023 16:13 |
Оновлення: | 14 Вер 2023 16:13 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37934 |
ДСТУ 8302:2015: | The microscopic structure of pork neck after cooling with showering stiving and processing by culture Lactobacillus sakei / Vovkotrub V. та ін. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2023. № 17. С. 759–776. |