Овдіюк В. М. (2022) Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». С. 173–175.
Preview
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ.pdf
Завантажити (675kB) | Preview
Анотація
Описані особливості технологій виробництва аквакультури
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Ключові слова: | аквакультура, рибництво, технології |
| Класифікатор: | S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
| Користувач: | Віктор Миколайович Овдіюк |
| Дата подачі: | 15 Лист 2023 17:48 |
| Оновлення: | 15 Лист 2023 17:48 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38292 |
| ДСТУ 8302:2015: | Овдіюк В. М. Особливості технологій виробництва продукції аквакультури. Органічне виробництво та продовольча безпека: Матеріали V міжнародної науково-практичної конференції «Органічне виробництво та продовольча безпека». 2022. С. 173–175. |


