Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing

Obodovych O., Shevchenko O., Myronchuk V., Lymar V., Sydorenko V., Yakobchuk R. (2021) Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing. Ukrainian Food Journal. Т. 10, № 3.

[thumbnail of Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing.pdf]
Preview
Текст
Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing.pdf

Завантажити (677kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
H Соціальні науки > HG Фінанси
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 24 Січ 2024 12:49
Оновлення: 24 Січ 2024 12:49
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38836
ДСТУ 8302:2015: Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing / Obodovych O. та ін. Ukrainian Food Journal. 2021. Т. 10, № 3.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу