Obodovych O., Shevchenko O., Myronchuk V., Lymar V., Sydorenko V., Yakobchuk R. (2021) Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing. Ukrainian Food Journal. Т. 10, № 3.
Preview
Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing.pdf
Завантажити (677kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія H Соціальні науки > HG Фінанси |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 24 Січ 2024 12:49 |
Оновлення: | 24 Січ 2024 12:49 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38836 |
ДСТУ 8302:2015: | Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing / Obodovych O. та ін. Ukrainian Food Journal. 2021. Т. 10, № 3. |