Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Використання меду в оздоровчому харчуванні

Аннамухаммедов А. О., Павлюченко О. В., Чорна К. С. (2024) Використання меду в оздоровчому харчуванні. In: Modern technologies among us in the environment.

[thumbnail of MODERN-TECHNOLOGIES-AMONG-US-IN-THE-ENVIRONMENT (1).pdf]
Preview
Текст
MODERN-TECHNOLOGIES-AMONG-US-IN-THE-ENVIRONMENT (1).pdf

Завантажити (642kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше)
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Дата подачі: 19 Черв 2024 08:41
Оновлення: 19 Черв 2024 08:41
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40228

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу