Аннамухаммедов А. О., Павлюченко О. В., Чорна К. С. (2024) Використання меду в оздоровчому харчуванні. In: Modern technologies among us in the environment.
Preview
MODERN-TECHNOLOGIES-AMONG-US-IN-THE-ENVIRONMENT (1).pdf
Завантажити (642kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше) |
|---|---|
| Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
| Користувач: | Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
| Дата подачі: | 19 Черв 2024 11:41 |
| Оновлення: | 19 Черв 2024 11:41 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40228 |


