Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. С. 13–15.
Preview
Збірник_кафедральний (3).pdf
Завантажити (277kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
| Користувач: | Кафедра екології та географії |
| Дата подачі: | 27 Черв 2024 11:20 |
| Оновлення: | 27 Черв 2024 11:20 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40497 |
| ДСТУ 8302:2015: | Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. 2024. С. 13–15. |


