Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічні особливості Японії

Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 13–15.

[thumbnail of Збірник_кафедральний (3).pdf]
Preview
Текст
Збірник_кафедральний (3).pdf

Завантажити (277kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 27 Черв 2024 08:20
Оновлення: 27 Черв 2024 08:20
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40497
ДСТУ 8302:2015: Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. 2024.. С. 13–15.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу