Давидюк О. В. (2025) Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини. In: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», 23.05.2025, Вінниця.
Preview
1.pdf
Завантажити (133kB) | Preview
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Інститут філології і журналістики > Кафедра журналістики, реклами та PR |
Користувач: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата подачі: | 23 Трав 2025 06:31 |
Оновлення: | 23 Трав 2025 06:40 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43837 |