Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини

Давидюк О. В. (2025) Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини. In: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», 23.05.2025, Вінниця.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (133kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Інститут філології і журналістики > Кафедра журналістики, реклами та PR
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 23 Трав 2025 06:31
Оновлення: 23 Трав 2025 06:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43837

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу