Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу

Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу. In: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура», 9-10 квітня 2025 р., Дніпро. С. 165–166.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (136kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 24 Черв 2025 08:41
Оновлення: 24 Черв 2025 09:04
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44280

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу