Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу. In: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура», 9-10 квітня 2025 р., Дніпро. С. 165–166.
Preview
1.pdf
Завантажити (136kB) | Preview
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 24 Черв 2025 08:41 |
Оновлення: | 24 Черв 2025 09:04 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44280 |