Харчишина О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації.. № 1 (7).
Preview
Економіка. Управління. Інновацї 2012-1.pdf
Завантажити (323kB) | Preview
Анотація
Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз |
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 20 Лист 2012 14:13 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:20 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8327 |
ДСТУ 8302:2015: | Харчишина О. В. ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації.. 2012. № 1 (7). |