Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ

Харчишина О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації.. № 1 (7).

[thumbnail of Економіка. Управління. Інновацї 2012-1.pdf]
Preview
Текст
Економіка. Управління. Інновацї 2012-1.pdf

Завантажити (323kB) | Preview

Анотація

Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 20 Лист 2012 14:13
Оновлення: 15 Серп 2015 02:20
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8327
ДСТУ 8302:2015: Харчишина О. В. ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації.. 2012. № 1 (7).

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу