Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Харчишина О. В. (2011) ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (5)).

[thumbnail of Економіка. Управління. Інновації 2011.pdf]
Preview
Текст
Економіка. Управління. Інновації 2011.pdf

Завантажити (320kB) | Preview

Анотація

Систематизовано існуючі методологічні підходи до оцінки організаційної культури підприємств, подано їх критичний аналіз. Порівняння методик здійснено шляхом співставлення їх можливостей, переваг і недоліків, а також оцінки перспектив їх застосування в умовах підприємств харчової промисловості України. Зроблено висновок про основні критерії, яким повинна відповідати дієва методика діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: організаційна культура, методика діагностики організаційної культури, харчова промисловість
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 23 Лист 2012 10:19
Оновлення: 15 Серп 2015 02:27
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8425

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу