Харчишина О. В. (2011) ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Економіка. Управління. Інновації.. № 1 (5).
Preview
Економіка. Управління. Інновації 2011.pdf
Завантажити (320kB) | Preview
Анотація
Систематизовано існуючі методологічні підходи до оцінки організаційної культури підприємств, подано їх критичний аналіз. Порівняння методик здійснено шляхом співставлення їх можливостей, переваг і недоліків, а також оцінки перспектив їх застосування в умовах підприємств харчової промисловості України. Зроблено висновок про основні критерії, яким повинна відповідати дієва методика діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | організаційна культура, методика діагностики організаційної культури, харчова промисловість |
Класифікатор: | H Суспільні Науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 23 Лист 2012 10:19 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:27 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8425 |
ДСТУ 8302:2015: | Харчишина О. В. ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Економіка. Управління. Інновації.. 2011. № 1 (5). |