Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного

Музика Л. В., Бовсуновська М. О., Сергійчук О. С., Киричук Г. Є. (2014) Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів.. С. 243–245.

[thumbnail of Л._В._Музика__М.О.Бовсуновськ_О.С.Cергійчук__Г.Є.Киричук.pdf]
Preview
Текст
Л._В._Музика__М.О.Бовсуновськ_О.С.Cергійчук__Г.Є.Киричук.pdf

Завантажити (369kB) | Preview

Анотація

Сечовина є одним із важливих продуктів життєдіяльності водних організмів і присутня в природних водах, оскільки надходить у водні об'єкти з господарсько-побутовими стічними, колекторними водами, а також з поверхневим стоком в районах використання її як нітратного добрива. Карбамід також може накопичуватися в природних водах у результаті природних біохімічних процесів як продукт обміну речовин водних організмів, продукуватися рослинами, грибами, бактеріями як продукт зв'язування аміаку, що утворюється в процесі дисиміляції білків.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: Сечовина, обмін речовин водних організмів, Lymnaea stagnalis, β-каротин.
Класифікатор: Q Наука > QL Зоологія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: Ганна Федорович
Дата подачі: 10 Квіт 2014 05:46
Оновлення: 15 Серп 2015 06:13
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10994
ДСТУ 8302:2015: Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного / Музика Л. В. та ін. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. 2014.. С. 243–245.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу