Електронна бібліотека Житомирського державного університету

КЛАСТЕРИЗАЦІЯ РАЙОНІВ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ПОКАЗНИКАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

Клімова І. О. (2014) КЛАСТЕРИЗАЦІЯ РАЙОНІВ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ПОКАЗНИКАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Економіка. Управління. Інновації.. № 13. С. 56–61.

[thumbnail of Stattya_10.pdf]
Preview
Текст
Stattya_10.pdf

Завантажити (483kB) | Preview

Анотація

Розглянуто ринок сільськогосподарської продукції Житомирського регіону. Проведено статистичний аналіз сільськогосподарської продукції в досліджуваному регіоні. Зроблено кластерний аналіз районів області за основними показниками виробництва сільськогосподарської продукції.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: ринок, сільськогосподарська продукція, статистичний аналіз, інфраструктура ринку, кластер ний аналіз.
Класифікатор: H Соціальні науки > HA Статистика
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 18 Черв 2014 07:20
Оновлення: 15 Серп 2015 06:58
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11659
ДСТУ 8302:2015: Клімова І. О. КЛАСТЕРИЗАЦІЯ РАЙОНІВ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ПОКАЗНИКАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Економіка. Управління. Інновації.. 2014. № 13. С. 56–61.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу