Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області

Яценко С. А., Мельник Юлія (2015) Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 84–87.

[thumbnail of Яценко-Мельник Ю..pdf]
Preview
Текст
Яценко-Мельник Ю..pdf

Завантажити (709kB) | Preview

Анотація

У статті проаналізовано найуживаніші назви м’яса та м’ясних продуктів, досліджено їх етимологію, проведено певні паралелі з номенами, поширеними на інших територіях, простежено мотиви найменування, розкрито способи приготування окремих номінованих реалій.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: назви м’яса, м’ясні продукти, говірка, діалект, діалектологія, ганнопіль, номен, мотиви найменування
Класифікатор: P Мова та література > PG Слов'янська група мов, Балтичні мови, Албанські мови і література > Українська
Відділи: Інститут філології і журналістики > Кафедра української мови та методики її навчання
Користувач: Користувачі 1471 не знайдено.
Дата подачі: 22 Черв 2015 12:13
Оновлення: 22 Черв 2015 12:13
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17874
ДСТУ 8302:2015: Яценко С. А., Мельник Юлія Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. 2015. № 6. С. 84–87.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу