Яценко С. А., Мельник Юлія (2015) Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. № 6. С. 84–87.
Preview
Яценко-Мельник Ю..pdf
Завантажити (709kB) | Preview
Анотація
У статті проаналізовано найуживаніші назви м’яса та м’ясних продуктів, досліджено їх етимологію, проведено певні паралелі з номенами, поширеними на інших територіях, простежено мотиви найменування, розкрито способи приготування окремих номінованих реалій.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | назви м’яса, м’ясні продукти, говірка, діалект, діалектологія, ганнопіль, номен, мотиви найменування |
Класифікатор: | P Мова та література > PG Слов'янська група мов, Балтичні мови, Албанські мови і література > Українська |
Відділи: | Інститут філології і журналістики > Кафедра української мови та методики її навчання |
Користувач: | Користувачі 1471 не знайдено. |
Дата подачі: | 22 Черв 2015 12:13 |
Оновлення: | 22 Черв 2015 12:13 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17874 |
ДСТУ 8302:2015: | Яценко С. А., Мельник Юлія Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії. 2015. № 6. С. 84–87. |