Потрохов О. С., Зіньковський О. Г., Причепа М. В., Худіяш Ю. М. (2017) Ферментативна активність в органах та тканинах риб за дії коливань температурного режиму водойми. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 274–276.
Preview
Потрохов.PDF
Завантажити (356kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
Користувач: | Альона Асанівна Гирина |
Дата подачі: | 13 Черв 2017 10:18 |
Оновлення: | 13 Черв 2017 10:18 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24988 |
ДСТУ 8302:2015: | Ферментативна активність в органах та тканинах риб за дії коливань температурного режиму водойми / Потрохов О. С. та ін. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. 2017.. С. 274–276. |