Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Корекція функціональної та фізичної підготовленості юнаків із «високим» вмістом жирового компоненту біговими навантаженнями різного спрямування

Брезденюк Олександра (2017) Корекція функціональної та фізичної підготовленості юнаків із «високим» вмістом жирового компоненту біговими навантаженнями різного спрямування. Фізична культура, спорт та здоров’я нації. № 4. С. 252–256. ISSN 2071-5285.

[thumbnail of Брезденюк.pdf]
Preview
Текст
Брезденюк.pdf

Завантажити (408kB) | Preview

Анотація

Статтю присвячено вивченню впливу бігових навантажень в аеробному режимі й змішаному режимах енергозабезпечення на функціональну та фізичну підготовленість юнаків із «високим» вмістом жирового компоненту. Розроблені з метою удосконалення функціональних і фізичних можливостей студентів заняття за програмами бігових навантажень у змішаному режимі енергозабезпечення демонструють очевидні переваги перед заняттями, які стимулюють лише аеробні процеси енергозабезпечення. Це проявляється більш вагомим зростанням аеробної продуктивності, зменшенням вмісту жирового компоненту та збільшенням м’язового компоненту маси тіла студентів. а також вагомішим впливом на фізичну підготовленість юнаків.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: юнаки, бігові навантаження, функціональна підготовленість, фізична підготовленість, компонентний склад маси тіла
Класифікатор: A Загальні роботи > AZ Історія науки. Гуманітарні науки
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра теоретико-методичних основ фізичного виховання та спорту
Користувач: Кафедра теоретико-методичних основ фізичного виховання та спорту
Дата подачі: 01 Лют 2018 09:22
Оновлення: 01 Лют 2018 09:22
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26255
ДСТУ 8302:2015: Брезденюк Олександра Корекція функціональної та фізичної підготовленості юнаків із «високим» вмістом жирового компоненту біговими навантаженнями різного спрямування. Фізична культура, спорт та здоров’я нації. 2017. № 4. С. 252–256.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу