Горобець О. В., Горобець С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека..
Preview
Горобець О.В. Горобець С.М. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО.pdf
Завантажити (135kB) | Preview
Анотація
Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне) |
Користувач: | Сергій Миколайович Горобець |
Дата подачі: | 23 Черв 2020 08:00 |
Оновлення: | 23 Черв 2020 08:00 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31229 |
ДСТУ 8302:2015: | Горобець О. В., Горобець С. М. Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека. 2020.. |