Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України

Горобець О. В., Горобець С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека..

[thumbnail of Горобець О.В. Горобець С.М. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО.pdf]
Preview
Текст
Горобець О.В. Горобець С.М. ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО.pdf

Завантажити (135kB) | Preview

Анотація

Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне)
Користувач: Сергій Миколайович Горобець
Дата подачі: 23 Черв 2020 08:00
Оновлення: 23 Черв 2020 08:00
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31229
ДСТУ 8302:2015: Горобець О. В., Горобець С. М. Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека. 2020..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу