Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions

Павлова С. І., Боцян Т. В., Мілічук О. В., Омельчук Н. В. (2022) Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions. Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions, 20 (1). С. 378–384.

[thumbnail of Pavlova_REF.pdf]
Preview
Текст
Pavlova_REF.pdf

Завантажити (213kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 17 Лист 2022 10:44
Оновлення: 17 Лист 2022 10:44
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34722

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу