Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Використання біотехнологій у виготовленні кисломолочної продукції

Гордієнко М. В., Максименко Ю. В. (2022) Використання біотехнологій у виготовленні кисломолочної продукції. Біологічні дослідження – 2022..

[thumbnail of ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ У ВИГОТОВЛЕННІ.pdf]
Preview
Текст
ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ У ВИГОТОВЛЕННІ.pdf

Завантажити (325kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Дата подачі: 08 Груд 2022 11:45
Оновлення: 08 Груд 2022 11:48
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35316
ДСТУ 8302:2015: Гордієнко М. В., Максименко Ю. В. Використання біотехнологій у виготовленні кисломолочної продукції. Біологічні дослідження – 2022. 2022..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу