Гордієнко М. В., Максименко Ю. В. (2022) Використання біотехнологій у виготовленні кисломолочної продукції. Біологічні дослідження – 2022..
Preview
ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЙ У ВИГОТОВЛЕННІ.pdf
Завантажити (325kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Користувач: | Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи |
Дата подачі: | 08 Груд 2022 11:45 |
Оновлення: | 08 Груд 2022 11:48 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35316 |
ДСТУ 8302:2015: | Гордієнко М. В., Максименко Ю. В. Використання біотехнологій у виготовленні кисломолочної продукції. Біологічні дослідження – 2022. 2022.. |