Павлова С. І., Боцян Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]
Preview
Методичка КР Управління.pdf
Завантажити (547kB) | Preview
Анотація
Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельноресторанна справа. : Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.
Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, управління готелем, управління рестораном, курсова робота |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 26 Черв 2023 10:00 |
Оновлення: | 26 Черв 2023 10:00 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37514 |