Павлова С. І. (2023) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг). [Навчальний матеріал]
Preview
Методичка. Стандартизація та сертифікація.pdf
Завантажити (876kB) | Preview
Анотація
Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг) здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Укладач: Павлова С.І. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.
Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, стандартизація, сертифікація, оцінка відповідності |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 26 Черв 2023 10:06 |
Оновлення: | 26 Черв 2023 10:06 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37518 |