Фостолович В. А., Боцян Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]
Preview
Metodychka_Управління якістю ГРС.pdf
Завантажити (990kB) | Preview
Анотація
Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.
Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, якість продукції, якість послуг, управління якістю |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 28 Черв 2023 11:26 |
Оновлення: | 28 Черв 2023 11:26 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37592 |