Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України

Шевчик С. П., Нестерчук І. К. (2023) Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. In: Topical aspects of modern scientific research, 28-30.09.2023, Токіо, Японія.

[thumbnail of TOPICAL-ASPECTS-OF-MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-28-30.09.23 (1).pdf]
Preview
Текст
TOPICAL-ASPECTS-OF-MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-28-30.09.23 (1).pdf

Завантажити (313kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 03 Жовт 2023 14:30
Оновлення: 03 Жовт 2023 14:30
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу