Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 11–12.
Preview
Збірник_кафедральний (2).pdf
Завантажити (262kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > Q Наука (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 27 Черв 2024 08:02 |
Оновлення: | 27 Черв 2024 08:07 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40496 |
ДСТУ 8302:2015: | Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. 2024.. С. 11–12. |