Павлова С. І., Гуцало С. О. (2024) Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: II Міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 26-27 листопада 2024 р., Харків. С. 104–107.
Preview
1.pdf
Завантажити (123kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Плакат) |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > HB Економічна теорія |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 02 Січ 2025 14:21 |
| Оновлення: | 02 Січ 2025 14:29 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42188 |


