Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив різних сполук мікроелементів на врожай, поживну цінність та накопичення 137 Cs у зеленій масі вівса

Біденко В. М., Мамченко В. Ю., Ковальчук Т. І. (2021) Вплив різних сполук мікроелементів на врожай, поживну цінність та накопичення 137 Cs у зеленій масі вівса. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво (47). С. 60–63. ISSN 2708-4639.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (202kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Дата подачі: 10 Лют 2025 08:40
Оновлення: 10 Лют 2025 08:49
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42657

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу