Осташевський О. С., Павлова С. І. (2025) Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації. № 36. С. 188–198. ISSN 2410-3748. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-13.
Preview
1.pdf
Завантажити (269kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 25 Черв 2025 08:44 |
Оновлення: | 25 Черв 2025 08:53 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44337 |
ДСТУ 8302:2015: | Осташевський О. С., Павлова С. І. Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації. 2025. № 36. С. 188–198. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-13. |