Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Радіозахисні властивості м’яса слимака Ampullaria glauca

Кражан С. А., Коба С. А., Григоренко Т. В., Дерев’яненко Л. П. (2012) Радіозахисні властивості м’яса слимака Ampullaria glauca. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Біологія. Т. 51, № 2. С. 151–154. ISSN 2078-2357.

[thumbnail of С. А. КРАЖАН1, С. А. КОБА1, Т. В. ГРИГОРЕНКО1, Л.П. ДЕРЕВ’ЯНКО.pdf]
Preview
Текст
С. А. КРАЖАН1, С. А. КОБА1, Т. В. ГРИГОРЕНКО1, Л.П. ДЕРЕВ’ЯНКО.pdf

Завантажити (374kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QL Зоологія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: С.Л. Гуторчук
Дата подачі: 30 Трав 2012 07:18
Оновлення: 15 Серп 2015 01:32
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/7373
ДСТУ 8302:2015: Радіозахисні властивості м’яса слимака Ampullaria glauca / Кражан С. А. та ін. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Біологія. 2012. Т. 51, № 2. С. 151–154.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу