Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Макаренко Є. В.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 2.

Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 174–175.

Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 175–177.

Цей список був створений Sat Jul 19 06:15:59 2025 EEST.