Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є автор Макаренко Є. В.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Стаття
Кількість ресурсів: 2.

Стаття

Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 174–175.

Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 175–177.

Цей список був створений Thu Aug 7 21:58:28 2025 EEST.