Ресурси де є автор Царюк М. В.
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Доповідь на конференції або симпозіумі
Кількість ресурсів: 2.
Доповідь на конференції або симпозіумі
Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава. С. 364–366.
Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу. In: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура», 9-10 квітня 2025 р., Дніпро. С. 165–166.