Ресурси де є автор Якубчак О. М.
Вівич А. Ю.ORCID: https://orcid.org/0009-0005-7757-7339, Якубчак О. М.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9390-6578, Горальський Л. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4251-614X, Шевченко Л. В.
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7472-4325, Бейко Л. А.
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6211-8010, Лялик А. Т.
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3013-1784, Крижова Ю. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1165-8898, Науменко Т. В.
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0098-927X
(2025)
The microstructure of the liver in broiler chickens under the administration of a probiotic complex of Bifidobacteria and Lactobacilli.
Scifood. Т. 19.
С. 537–560.
ISSN 2989-4034.
DOI: 10.5219/scifood.68.
Вівич А. Ю.ORCID: https://orcid.org/0009-0005-7757-7339, Якубчак О. М.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9390-6578, Горальський Л. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4251-614X, Лебеденко Т. Є.
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8385-4674, Уманець Д. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1973-1132, Іванюта А. О.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1770-5774, Харсіка І. А.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2789-7757, Пилипчук О. С.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2757-6232
(2025)
Effects of a probiotic complex on liver morphology in broiler chickens.
Scifood. Т. 19.
С. 309–326.
ISSN 2989-4034.
DOI: 10.5219/scifood.36.