Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Osipchuk A.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Стаття
Кількість ресурсів: 3.

Стаття

Nesterchuk I., Osipchuk A., Bondarenko E., Trusij O. (2021) Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine. GeoJournal of Tourism and Geosites.. ISSN 2065-1198.

Nesterchuk I., Osipchuk A., Bondarenko E., Trusij O., Ivanenko V., Chyzhevska L. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the right-bank Polissia gastronomy potential. GeoJournal of Tourism and Geosites.. ISSN 2065-1198.

Nesterchuk I., Osipchuk A., Chernyshova T., Shevchuk B., Bondarenko E. (2020) Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil aethnographic zoning of the right-bank Polissia. GeoJournal of Tourism and Geosites.. ISSN 2065-1198.

Цей список був створений Mon Jul 28 18:53:38 2025 EEST.