Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів

Авдєєва, О. Ю., Порхун, Л. В. (2022) Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів. In: Тhe 13th International scientific and practical conference "Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects", 19-21 червня 2022, Berlin, Germany.

[img]
Перегляд
Text
Download (299kB) | Перегляд

Опис

Парфумерія є досить популярною у наш час і користується неабияким попитом. Адже на сьогоднішній день використання парфумерних засобів не є предметом розкоші, а виступає вимогою часу та задоволенням власних потреб споживача. Важливим є аналіз споживчих властивостей, на які звертають увагу покупці сьогодні, та, звісна річ, фактори, які забезпечують якість товару. На відміну від минулих століть, зараз споживчі вимоги є набагато ширшими. Наприклад, якщо людину в епоху Середньовіччя чи Ренесансу цікавили б здебільшого запах та вигляд флакону, то зараз це, в першу чергу, якість товару.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: Олена Анічкіна
Дата внесення: 12 Серп 2022 13:59
Останні зміни: 12 Серп 2022 13:59
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34406

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу