Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів

Авдєєва, О. Ю., Порхун, Л. В. (2022) Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів. In: Тhe 13th International scientific and practical conference "Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects", 19-21 червня 2022, Berlin, Germany.

[img]
Preview
Text
Download (299kB) | Preview

Abstract

Парфумерія є досить популярною у наш час і користується неабияким попитом. Адже на сьогоднішній день використання парфумерних засобів не є предметом розкоші, а виступає вимогою часу та задоволенням власних потреб споживача. Важливим є аналіз споживчих властивостей, на які звертають увагу покупці сьогодні, та, звісна річ, фактори, які забезпечують якість товару. На відміну від минулих століть, зараз споживчі вимоги є набагато ширшими. Наприклад, якщо людину в епоху Середньовіччя чи Ренесансу цікавили б здебільшого запах та вигляд флакону, то зараз це, в першу чергу, якість товару.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: L Education > L Education (General)
L Education > LB Theory and practice of education
Q Science > QD Chemistry
Divisions: Faculty of Natural Sciences > Department of Chemistry
Depositing User: Олена Анічкіна
Date Deposited: 12 Aug 2022 13:59
Last Modified: 12 Aug 2022 13:59
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34406

Actions (login required)

View Item View Item