Авдєєва, О. Ю., Порхун, Л. В. (2022) Визначення споживчих властивостей парфумерних засобів. In: Тhe 13th International scientific and practical conference "Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects", 19-21 червня 2022, Berlin, Germany.
|
Text
Download (299kB) | Перегляд |
Опис
Парфумерія є досить популярною у наш час і користується неабияким попитом. Адже на сьогоднішній день використання парфумерних засобів не є предметом розкоші, а виступає вимогою часу та задоволенням власних потреб споживача. Важливим є аналіз споживчих властивостей, на які звертають увагу покупці сьогодні, та, звісна річ, фактори, які забезпечують якість товару. На відміну від минулих століть, зараз споживчі вимоги є набагато ширшими. Наприклад, якщо людину в епоху Середньовіччя чи Ренесансу цікавили б здебільшого запах та вигляд флакону, то зараз це, в першу чергу, якість товару.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) L Освіта > LB Теорія і практика освіти Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | Олена Анічкіна |
Дата внесення: | 12 Серп 2022 13:59 |
Останні зміни: | 12 Серп 2022 13:59 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34406 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |