Анічкіна, О. В., Авдєєва, О. Ю. (2022) Вивчення харчової хімії в професійній підготовці майбутніх хіміків. In: І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології», 30.11.2022, Україна, Київ, НУХТ.
|
Text
Download (236kB) | Перегляд |
Опис
Серед глобальних проблем сучасного світу та людства провідне місце посідає саме продовольча. Адже доступність харчових продуктів і їх якість є обмеженими. Професійна підготовка майбутніх технологів харчової та хімічної промисловості, хіміків нерозривно пов’язана з вивченням особливостей харчової хімії, як науки про склад харчових систем, його змін у ході обробки та закономірності таких перетворень. Вивчення харчової хімії пропонується майбутнім технологам харчової промисловості в якості обов’язкової освітньої компоненти, а технологам хімічної промисловості та хімікам, може бути запропонована в якості вибіркової освітньої компоненти. Оскільки, місцем працевлаштування хіміків і хімічних технологів може бути лабораторія або цехи підприємств харчової промисловості.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ) |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) L Освіта > LB Теорія і практика освіти L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2361 Учбовий план |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | Олена Анічкіна |
Дата внесення: | 19 Груд 2022 13:39 |
Останні зміни: | 19 Груд 2022 13:39 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35625 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |