Елементи, в яких автор: "Іваненко, В. О."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 18.

Михальченко, Г .Г., Снітко, Ю. М., Іваненко, В. О. (2023) Кібербезпека в економіці: захист від кіберзагроз у диджиталізованому світі. Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. Серія економічна. Серія юридична (38). с. 377-384. ISSN 2663-0117

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Іваненко, В. О., Лайчук, С., Хоменко, Г. (2023) Податкова політика суб’єктів малого бізнесу під час воєнного стану. Економіка. Управління. Інновації (1 (32)). ISSN 2410-3748

Іваненко, В. О., Кащук, К. М., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Бізнес Інформ (12). с. 2548-263. ISSN 2222-4459

Кащук, К. М., Мосійчук, І. В., Іваненко, В. О., Ковпака, А. А. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та складання державного екзамену з управління та адміністрування. [Навчальний матеріал]

Мосійчук, І. В., Кащук, К. М., Іваненко, В. О., Ковпака, А. А. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та складання комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. [Навчальний матеріал]

Іваненко, В. О. (2022) «Перехідні» ліжко-дні як об’єкт бухгалтерського обліку діяльності санаторно-курортних закладів. ЖДУ ім. І. Франка.

Іваненко, В. О., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) АВС-аналіз як дієвий аналітичний інструмент в системах маркетингу та менеджменту закладів ресторанного господарства. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі (7). с. 5-15. ISSN 2786-4820

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

Іваненко, В. О. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти "Економічний аналіз". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Іваненко, В. О., Бирицька, О. П. (2021) Аналітична оцінка якості сформованого пулу активів, що сек'юритизуються, як елемент маркетингової стратегії. КНЕУ.

Іваненко, В. О., Клімова, І. О. (2021) Особливості організації економічного аналізу маркетингової діяльності проєктним методом. ХНАДУ.

Іваненко, В. О. (2021) Аналітичне забезпечення факторингових операцій. Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В.С..

Іваненко, В. О. (2021) Аутсорсинг маркетингового аналізу. In: VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Становлення та розвиток маркетингу в Україні: від теорії до практики».

Іваненко, В. О., Захарчук, Д. В. (2021) Оцінка рівня інноваційності України світовою спільнотою. Уманський національний університет садівництва.

Іваненко, В. О. (2021) Фінансове планування як основний інструмент ефективного управління підприємством. Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти.

Іваненко, В. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СТАТИСТИКА». Державний університет "Житомирська політехніка".

Іваненко, В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.

Цей список був створений у Thu Apr 25 08:01:26 2024 EEST.