Items where Author is "Яценко, С. А."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Monograph
Number of items: 29.

Article

Яценко, С. А. (2015) Бототерміни в староукраїнській мові (на основі назв ягід). Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем (26). pp. 121-126. ISSN 2220-7996

Яценко, С. А. and Мельник, Олександра (2015) Лексико-семантична група назв напоїв у "Луцькій замковій книзі 1560-1561 років". Студентські лінгвістичні студії (6). pp. 81-84.

Яценко, С. А. and Корсун, Оксана (2015) Назви глиняного посуду в говірці села Покалів Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (6). pp. 58-62.

Яценко, С. А. and Мельник, Юлія (2015) Назви м’яса та м’ясних продуктів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (6). pp. 84-87.

Яценко, С. А. and Олійник, Юлія (2015) Назви м’ясних страв у середньополіській говірці села Білка Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (6). pp. 94-97.

Мельниченко, Людмила and Яценко, С. А. (2015) Назви традиційних весільних атрибутів у говірці села Кам’янка Попільнянського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (6). pp. 88-93.

Яценко, С. А. and Мельник, Олександра (2014) Лексико-семантична група назв приправ і спецій у «Луцькій замковій книзі 1560-1561 р.». Студентські лінгвістичні студії (5). pp. 95-98.

Яценко, С. А. and Мельник, Юлія (2014) Назви борошняних виробів у говірці села Ганнопіль Ємільчинського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (5). pp. 99-104.

Яценко, С. А. and Олійник, Юлія (2014) Назви м’ясних страв у середньополіській говірці (на матеріалі говірки села Білка Овруцького району Житомирської області). Студентські лінгвістичні студії (5). pp. 105-109.

Яценко, С. А. and Корсун, Оксана (2014) Назви обрядових страв у говірці села Покалів Овруцького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (5). pp. 52-58.

Яценко, С. А. (2012) Запозичені елементи в лексико-семантичній групі назв приправ та спецій у пам’ятках староукраїнської мови. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (61). pp. 199-203.

Яценко, С. А. and Корчемлюк, Юлія (2012) Назви посуду в говірці села Клочки Народицького району Житомирської області, в основі яких лежать одиниці виміру. Студентські лінгвістичні студії (3). pp. 56-63.

Яценко, С. А. and Калініна, Анна (2012) Назви продуктів харчування рослинного походження та страв із них у говірці с. Пороги Богородчанського району Івано-Франківської області. Студентські лінгвістичні студії (3). pp. 36-42.

Яценко, С. А. and Савчук, Наталія (2012) Словотвірні особливості дієслів руху та переміщення в романі Уласа Самчука «Волинь». Студентські лінгвістичні студії (3). pp. 106-114.

Яценко, С. А. and Готовська, Наталія (2012) Структурно-семантична варіативність фразеологічних одиниць у творчості Валерія Шевчука (на матеріалі роману-дилогії «Стежка в траві»). Студентські лінгвістичні студії (3). pp. 20-27.

Яценко, С. А. (2011) Гіперномени – назви продуктів харчування та страв у пам’ятках староукраїнської мови. Філологічний вісник Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (1). pp. 186-195.

Яценко, С. А. and Зоря, Анна (2011) Лексичний склад рекламних текстів з погляду походження та сфери вживання. Студентські лінгвістичні студії (2). pp. 73-80.

Яценко, С. А. and Ковтонюк, Світлана (2011) Назви продуктів харчування рослинного походження та страв із них у говірці села Нехворощ Андрушівського району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (2). pp. 86-93.

Яценко, С. А. and Корчемлюк, Юлія (2011) Назви хмільних та нехмільних напоїв у говірці с. Клочки Народицького району Житомирської області. Студентські лінгвістичні студії (2). pp. 101-109.

Яценко, С. А. and Готовська, Наталія (2011) Функціонування фразеологізмів у романі-дилогії Валерія Шевчука «Стежка в траві». Студентські лінгвістичні студії (2). pp. 52-59.

Яценко, С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія (15-16). pp. 97-102.

Яценко, С. А. (2010) Назви продуктів харчування, страв і напоїв у говірці села Степанівка Ємільчинського району Житомирської області. Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2 (22). pp. 317-327.

Яценко, С. А. (2010) Староукраїнська спадщина в лексиці західнополіського діалекту (на матеріалі назв рідких страв). Волинь філологічна: Текст і контекст. Західнополіські говірки в просторі та часі (9). pp. 90-96.

Яценко, С. А. (2009) Гуцульські кулінарні назви ( на основі лексикографічних видань). Вісник Львівського університету, 2 (46). pp. 172-179.

Яценко, С. А. (2009) Назви хмільних напоїв в українській мові XIV XVII ст. Українська мова (2). pp. 49-55.

Яценко, С. А. (2008) Апелятиви на позначення продуктів харчування, страв та напоїв у ролі власних імен у козацькому реєстрі 1642 року. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (41). pp. 218-221.

Яценко, С. А. (2007) Що їли і пили поліщуки у ХVІ - ХVІІ століттях. Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем (17). pp. 159-163.

Яценко, С. А. (2006) Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження. Вісник Житомирського державного університету ім. І.Франка (28). pp. 233-236.

Monograph

Антонова, О. Є. and Дубасенюк, О. А. and Вознюк, О. В. and Сидорчук, Н. Г. and Яценко, С. А. and Самойленко, О. А. and Антонов, О. В. and Щерба, Н. С. (2022) Соціально-педагогічні засади підготовки фахівців в умовах освітніх трансформації. Working Paper. Вид-во ЖДУ.

This list was generated on Thu Sep 29 02:25:57 2022 EEST.