Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2019

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 15.

Стаття

Pavlenchyk, Nataliіa, Mekhovych, Serhii, Bohoslavets, Oksana, Opanashchuk, Yurii, Hotra, Viktoriya, Gayvoronska, Inna (2019) Integration of Partial Least Squares Path Modeling for Sustainable Tourism Development. International Journal of Recent Technology and Engineering, 8 (2). с. 4309-4312. ISSN 2277-3878

Іваненко, В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.

Боцян, Т. В., Зварич, Л. В. (2019) Соціальний капітал в індустрії гостинності: обліковий аспект. Економіка. Управління. Інновації (24). ISSN 2410-3748

Боцян, Т. В., Шахрайчук, Г. М. (2019) Етичний вимір відображення облікової інформації. Адаптаційно-інтеграційні механізми управління інноваційними процесами в економіці.

Калініченко, О. О., Ніколаєнко, С. М. (2019) Фінансова грамотність – запорука успішного населення. Економіка. Управління. Інновації (24). ISSN 2410-3748

Кащук, К. М. (2019) University research commercialization experience based on the spin-off company formation. La science et la technologie à l'ère de la société de l'information, 1.

Клімова, І. О. (2019) Креативний маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі. Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інноваці.

Мосійчук, І. В. (2019) Креативний менеджмент сучасного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (24). с. 16-24. ISSN 2410-3748

Ніколаєнко, С. М. (2019) Страхування в готельно-ресторанному бізнесі. «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації».

Ніколишак, М., Лементар, С., Пономаренко, В., Якобчук, Р., Риндюк, Д. (2019) Моделювання процесу розподілення теплоносія в підігрівачі солоду. Наукові праці Національного університету харчових технологій, 25 (4).

Опанащук, Ю. Я., Богословець, О. Г. (2019) Підвищення інвестиційної привабливості туристичної галузі Закарпатської області. Вчені записки (20). с. 193-210. ISSN 2415-8518

Павловська, Л. Д., Мрачковська, Н. К. (2019) Іміджова складова зростання конкурентного статусу підприємства. Економіка. Управління. Інновації (24). с. 58-74. ISSN 2410-3748

Пойта, І. О., Горик-Чубатюк, М. О. (2019) Характеристика маркетингової логістики в системі управління підприємством. Економіка. Управління. Інновації (24). с. 74-87. ISSN 2410-3748

Монографія

Харчишина, О. В., Левківська, Л. М., Власенко, О. М., Довженко, В., Кравець, І., Захаріна, О. (2019) Сталий розвиток сільських територій. Інший. «Центр учбової літератури».

Книга

Боцян, Т. В., ed. (2019) Стратегічні імперативи економіки та управління в умовах сталого розвитку. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Цей список був створений у Fri Apr 19 21:33:30 2024 EEST.