Singayevska A. (2017) Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business. Перспективи розвитку професійно спрямованої іншомовної освіти в мультикультурному просторі: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної студентської конференції для студентів немовних спеціальностей: Житомир, 12 квітня 2017 р..
Preview
27.pdf
Завантажити (72kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта |
| Відділи: | Інститут іноземної філології > Кафедра іноземних мов і новітніх технологій навчання |
| Користувач: | Л.П. Макарчук |
| Дата подачі: | 18 Трав 2017 11:14 |
| Оновлення: | 18 Трав 2017 11:14 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24605 |
| ДСТУ 8302:2015: | Singayevska A. Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business. Перспективи розвитку професійно спрямованої іншомовної освіти в мультикультурному просторі: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної студентської конференції для студентів немовних спеціальностей: Житомир, 12 квітня 2017 р.. 2017. |


