Нестерчук І. К. (2021) Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво. С. 17–20.
Preview
Тези1_распознан.pdf
Завантажити (3MB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
| Користувач: | Кафедра екології та географії |
| Дата подачі: | 01 Лют 2022 12:35 |
| Оновлення: | 01 Лют 2022 12:35 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33721 |
| ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential. Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент, дорадництво. 2021. С. 17–20. |


